Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (2.80 secunde)
In ziua de 2 august a.c., Politia Municipiului Calarasi a fost sesizata de catre o persoana in varsta, din Calarasi, cu privire la faptul ca, in noaptea de 1 spre 2 august a.c., persoane necunoscute au patruns in locuinta sa si au sustras 300 de lei.
In perioada 6 - 8 August, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au organizat o actiune pentru depistarea persoanelor care vand sau consuma substante interzise.
Educatoarea hoata, 5 ani de inchisoare Educatoarea Elena Chirila, din Bucuresti, arestata in luna august, sub acuzatia de furt, alaturi de concubinul sau, a fost condamnata la 5 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 6, insa hotararea nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
coordoneaza, in perioada 19-31 august a.c., la nivel national, o actiune pe linia respectarii regimului legal de viteza, potrivit calendarelor de activitati ale politiei rutiere si Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013.
ZECI DE STRAZI SI BULEVARDE, SENSURI UNICE DIN AUGUST IN CAPITALA Soferi, nu va faceti griji! ... Introducerea sensurilor unice s-a amanat pana la inceputul lunii august. • Zeci de strazi si bulevarde vor deveni sensuri unice din august.
4. ... Rugam raspundeti telegrafic daca un teren nu e bine demarcat sau nivelat spre a aduce la cunostinta D-lui ministru Caranfil pentru a nu ateriza pe acel teren ce expune la accidente.
Corpul a fost descoperit de Oscar Muñoz, cel tarziu in august 2003, in timp ce cauta dupa obiecte de valorificat in localitatea miniera abandonata La Noria, aflata la 56 de kilometri de Iquique si vestita odinioara pentru zacamintele de salpetru (azotat de sodiu).
Mie mi-e frica din august, de cand a venit cimentul, ca o sa se intareasca, dar acum mai sunt vreo 20.000 de saci", a precizat primarul Iulian Silisteanu.
Dupa cum se stie, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat la jumatatea lui august ca proiectul de buget pentru 2007 este elaborat pe un deficit consolidat de cel mult 2% din PIB.
In Banie insa, de la intrarea in vigoare a actului, august 2006, si pana in prezent, numarul cererilor depuse la primarie este zero.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Reprezentantii conducerii, precum si cei a celor 4 organizatii sindicale reprezentative, s-au intalnit ieri, in cadrul comisiei de dialog social desfasurate trimestrial, pentru a discuta principalele probleme existente pe platforma siderurgica.
RCA, CASCO, asigurarea locuintei (CasAsigura Plus, produsul de baza, si Imobilia, produsul complex pentru protectia completa a caminului, care include acoperirea riscului de accidente a membrilor familiei si raspunderea civila legala a acestora) si asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate.
Conferinta de presa a fost completata de mini-scenetele pregatite de tinerii actori Elena Xing si Alexandru Zob, au exemplificat cu haz, mici accidente care pot interveni in trafic, in casa sau in vacanta.
In mai sau august ficatul este vulnerabil - consultati medicul specialist. ... Agresivitatea interioara in ianuarie-februarie, inceputul lui martie poate provoca accidente soldate cu traumatisme.
Paul Kimball (numit de Friedman "nepotul meu") a scris in august un text in care il critica pe Friedman, spunand: ... Totusi am pierdut, in accidente, doua navete spatiale imense si scumpe.
Ce au in comun - In studiul acestui cutremur, am pornit de la finalul lunii august 2018.
Aceasta eclipsa este legata de eclipsa de Luna de la 27 iulie 2018 si de eclipsa de Soare de la 11 august 2018. ... Daca tinem cont si de influenta lui Pluton, am putea spune ca este posibil ca numarul de agresiuni si accidente sa creasca;
Nu de putine ori, din cauza inconstientei lor, se petrec accidente grave. ... Pe 1 august, un bucurestean a fost suprins de radar, cand trecerea prin localitatea Posta Calnau cu 230 de km pe ora.
Week-end de week-end au loc aici accidente in care sunt implicate mai multe masini. ... Si duminica trecuta, pe 8 august, alte cinci masini au fost implicate in carambol tot pe Autostrada Soarelui, spre Bucuresti.
google-analytics.com